Prezentační showdown: Vtipy, talent a trochu bláznovství

18.04.2024 | Dalibor Štěpán | Soutěžní kola

Na Krajském kole Prezentiády, uskutečněném 18. dubna 2024 na Gymnáziu Matyáše Lercha, se představilo několik talentovaných týmů s různorodými projekty. Mezi nimi byli například Space Speakers, Regine, Vanelka, GYREC BOIZ, KOKOSÁCI, DREAM TEAM a AMT. Každý tým se vynikal v prezentaci svého projektu a snažil se zaujmout porotu i publikum svou kreativitou a originálním přístupem. Porota měla náročný úkol vybrat ty nejlepší prezentace, které přinesly nové myšlenky a inspiraci. Krajské kolo Prezentiády bylo prostředím plným talentu a inovace, které ukázalo, jakou sílu má kreativita a spolupráce.

Tým Space Speakers představil svůj projekt s ohromnou energií a vášní. Jejich prezentace byla plná originality a zajímavých informací.

Tým Regine se prezentoval s jasným a strukturovaným přístupem. Jejich projekt nabídl zajímavé perspektivy a praktické aplikace.

Skupina Vanelka předvedla svůj projekt s kreativitou a autentičností. Jejich prezentace oslovila posluchače svou emocionální hloubkou.

Tým GYREC BOIZ představil svůj projekt s odvahou a odhodláním. Jejich prezentace se zaměřila na aktuální problémy a možná řešení.

Skupina KOKOSÁCI se prezentovala s humorem a originalitou. Jejich projekt přinesl nové pohledy na známá témata.

Tým DREAM TEAM představil svůj projekt s elegancí a profesionalitou. Jejich prezentace zaujala publikum svou sofistikovaností.

Skupina AMT se prezentovala s praktickým a dobře provedeným projektem. Jejich prezentace byla strukturovaná a přesvědčivá.

Krajské kolo Prezentiády přineslo mnoho talentovaných účastníků a inspirativních projektů. Všichni účastníci si zaslouží uznání za jejich úsilí a tvrdou práci. Gratulujeme všem týmům a přejeme hodně štěstí těm, kteří postoupili do dalších kol soutěže.

1. místo Space Speakers (Gymnázium Brno-Bystrc, Brno) ve složení: Simon Klinga, Ondřej Heigl
2. místo Regine (Gymnázium a JŠ s právem st. j. zk., Břeclav) ve složení: Viktorie Szewczyková, Lucie Baránková
3. místo Vanelka (Gymnázium T. G. Masaryka, Zastávka) ve složení: Václav Rada, Nela Hrabinová