Rozmanitost talentů na Krajském kole v Brně

09.04.2024 | Dalibor Štěpán | Soutěžní kola

Krajské kolo prezentiády, které se konalo 9.4.2024 na Gymnáziu Matyáše Lercha, přineslo rozmanitost talentů a projektů od účastníků. Účastníci soutěžili s cílem postoupit do vyšších úrovní soutěže. Mezi představenými týmy byly GPW, VESELÁ TROJKA, Sazeničky Vrbovec, Mr.Queen, TŘI IKONY, VDM, Pánská jízda, Lásky a Duo černých oveček.

Tým GPW představil svůj projekt na téma Porsche s vášní. Jejich prezentace byla strukturovaná a dobře připravená, což přineslo silný dojem na porotu.

Prezentace týmu VESELÁ TROJKA byla odprezentována s kreativitou. Jejich projekt nabídl zajímavé pohledy a nové myšlenky.

Tým Sazeničky Vrbovec představil praktický a dobře provedený projekt. Jejich prezentace byla užitečná a popisná.

Mr.Queen představil svůj projekt s elegancí a profesionalitou. Jejich prezentace se zaměřila na představivost a fantasy.

Krajské kolo prezentiády přineslo mnoho talentovaných účastníků a inspirativních projektů. Všichni účastníci si zaslouží uznání za jejich úsilí a tvrdou práci. Gratulujeme všem týmům a přejeme hodně štěstí těm, kteří postoupili do dalších kol soutěže.

1. místo GPW (Základní škola, Hodonín) ve složení: Martin Súkup, Jan Valenta
2. místo VESELÁ TROJKA (Základní škola, Slavkov u Brna) ve složení: Eliška Křivánková, Lucie Bartošová, Petra Hrozková
3. místo Sazeničky Vrbovec (Základní škola a Mateřská škola, Vrbovec) ve složení: Gabriela Nadymáčková, Josef Hadžega, Filip Auer