Messi nebo Ronaldo ?

30.03.2023 | Viktorie Mýlková | Soutěžní kola

Ve čtvrtek 30.3. se už od 8:00 začínali na Gymnáziu, základní a mateřské škole Hello scházet první středoškolské týmy letošního 14. ročníku. Jeden chybějící tým naštěstí naše soutěžící nezastavilo v účasti na jednom z dvou kol celé soutěže v MSK. Kdo si vysoutěžil postup do grandfinále na newton university?.

Po úvodní prezentaci jsme se přesunuli na první prezentační blok. Tým bez práv který nám osvětlil funkci Tinderu a kde číhá jeho problematika. Jako další se nám představil tým Máničky který nám ukázal rande v 80'. Kluci se sladili do stejných outfitů a prozradili kde se chodilo.

Slezáci to že se neshodnou.A také jaká část mozku pracuje podle toho když se podíváme na obrázek. Záchranné vesty poradili co dělat na rande a na co si dát pozor. Doporučují na prvním rande neříkat ''vypadáš jako můj brácha''.

Bublifuk poukázali na lidskou krásu. Jaké ideály byly od starověku až po nynější století. Po pauze nám tým Kiwi osvětlili téma znásilnění a potratů.

Oxid hořečnatý kluci ukázali že čím míň lidí ve skupince je tím je jednodušší najít schodu. Zločinožrouti upozornili že bychom si měli dávat pozor na ruzných seznamovacích aplikacích, aby jsme nedopadli jako třeba příběh Petera Chapmana.

Munglinov Muggners ukázali scénku při které názorně ukázali co dělat a naopak čeho se vyhnout při prvním rande.

A jak to vlastně celé dopadlo ? Kdo se podívá na grandfinále ?



1. místo Tým bez práv (Wichterlovo gymnázium, Ostrava) ve složení: Kristýna Marinčáková, Lucie Horutová, Lucie Nedělová
2. místo Muglinov Muggers (Gymnázium, ZŠ a MŠ Hello s.r.o., Ostrava) ve složení: Long Lý, Viktorie Patócsová, Jakub Holuša
3. místo Máničky (Gymnázium, ZŠ a MŠ Hello s.r.o., Ostrava) ve složení: David Palka, Daniel Juříček, Matěj Novák