Workshopy prezentačních dovedností jsou opět tady!

25.01.2019 | Petra Plachá | Organizace

Odhalte sílu svých slov na našich prezentačních workshopech. Lektoři Prezentiády s bohatými zkušenostmi vám na nich prozradí vše, od úplných základů, až po tipy a triky na to, jak si poradit s vystupováním před publikem či jak uspět na samotné Prezentiádě.

Soft skills. Pro někoho sprosté slovo, pro jiného silná stránka. Tyto dovednosti jsou v dnešní době potřeba. Naštěstí v současnosti mají studenti velké možnosti, jak se v nich zlepšovat. Prezentování k těmto schopnostem rozhodně patří, a tak jsme se opět rozhodli předat vám, co víme, a pomoci vám zlepšit se právě ve vystupování před lidmi.

Workshopy prezentačních dovedností, které jsme pro vás připravili, vám k prezentování dodají potřebný základ. Prozradíme vám, jak udělat kvalitní prezentaci, na co si dát při jejím vytváření pozor a čím naopak zaujmete. Soustředit se budeme i na obsah prezentace a uchopení tématu. Samozřejmě nezapomeneme ani na samotný projev, kde se podíváme na to, jak pracovat s publikem, jak fungují gesta nebo jak pracovat s hlasem. Navíc budete mít možnost si vše sami vyzkoušet. Chybět nemůžou ani tipy, jak zvládnout improvizaci nebo rady, jak si poradit s trémou.

Ještě nevíte, jestli přijít? Třeba vás přesvědčí Bea, naše vedoucí workshopů. „Workshopy školím už čtvrtým rokem a sama mám zkušenosti i se soutěžením na Prezentiádě. Prezentováním jednoduše žiju a chci se neustále zdokonalovat, jak v tvorbě prezentace, tak v samotném prezentování. Ráda opět předám všechny své zkušenosti a přesvědčím každého, kdo se bojí, ale i ty zkušenější, že prezentování je užitečná dovednost, kterou se vyplatí pilovat a že výsledek opravdu stojí za to.“

Letos děláme workshopy v Praze, Brně, Pardubicích a Ostravě na začátku února. Jediné, co je k účasti potřeba, je krátká registrace, ať víme, že s vámi můžeme počítat. Rádi vás tam potkáme, tak neváhejte dorazit! Pro více informací se podívejte na stránku workshopů prezentačních dovedností nebo napište na davidova@scg.cz.