Čupakabry rozzářily celou Masnou

04.04.2016 | Veronika Slavíčková | Soutěžní kola

V pondělí 4. 4. 2016 se konalo první krajské kolo soutěže Prezentiáda pro kategorii základních škol. Na VOŠ a SPŠ dopravní Masná přeměřilo své síly celkem 7 týmů.

Už v brzkých ranních hodinách se začali shromažďovat netrpěliví soutěžící, aby obhájili svůj projekt, na kterém tak tvrdě pracovali a dotáhli ho do vítězného konce. Poté, co se všichni dostavili, jsme odstartovali turnaj. S nadšením jsme sledovali a hodnotili grafickou úpravu prezentací, plynulost projevu soutěžících, také řeč těla, oční kontakt a spolupráci mezi jednotlivými členy týmu. Každý tým se snažil podat co nejlepší výkon, aby obstál v konkurenci.

Na turnaji výrazně dominovaly 3 týmy – Banány, Nadpozemské a Čupakabry, a proto byl boj o první místo opravdu ohromný – rozdíl mezi vítězi a týmem na 2. místě byl jeden jediný bod. Štěstí se nakonec přiklonilo na stranu Čupakaber a ti se tak radovali z vítězství a postupu do brněnského grandfinále, které se uskuteční koncem dubna.

1. místo - tým Čupakabry – Gymnázium Jiřího Ortena (ve složení: Irena Coufalová, Diana Vosecká, Adéla Doležalová) 

2. místo - tým Banány - Dvořákovo Gymnázium a SOŠ ekonomická (ve složení Michal Beneš, Petr Převrátil, Jakub Zeman)

3. místo – tým Nadpozemské - Dvořákovo Gymnázium a SOŠ ekonomická (ve složení Veronika Elznicová, Marie Měkotová, Adriana Majerová)

 

Fotogalerie na facebooku

1. místo Čupakabry (Gymnázium Jiřího Ortena, Kutná Hora) ve složení: Irena Coufalová, Diana Vosecká, Adéla Doležalová
2. místo Banány (Dvořákovo gymnázium, Kralupy nad Vltavou) ve složení: Michal Beneš, Petr Převrátil, Jakub Zeman
3. místo Nadpozemské (Dvořákovo gymnázium, Kralupy nad Vltavou) ve složení: Veronika Elznicová, Marie Měkotová, Adriana Majerová