Co vás čeká na finále?

21.04.2014 | Eva Pětvalská | Organizace

Co s sebou přibalit do batohu na velké finále do Brna? Na co nezapomenout a co od něj očekávat? Přečtěte si podrobný přehled toho, co vás čeká a nemine.

Čtvrtek 

První finálový den zahájíme prezencí týmů, která začne v 7:45 a potrvá přibližně hodinu. V devět hodin vás uvítá organizační tým Prezentiády a společně se přesuneme na stanoviště. Okolo půl desáté se dovíte soutěžní témata, na kterých pak začnete pracovat. 

První část vaší práce začne po půl desáté a ve třináct hodin budete mít pauzu na oběd. Na druhou část práce budete mít čas od dvou do šesti. Pak vás čeká večeře.

Po večeři, zhruba od sedmi hodin, budete mít čas doladit detaily a práci dokončit. V  21:15 budou hodiny Prezentiády ukazovat deadline. Toto je závazný čas pro odevzdání vašich závěrečných prezentací. Poté už můžete spokojeně a s pocitem, že jste ze sebe vydali vše, ulehnout a nechat si zdát krásné sny o vítězství na finále Prezentiády 2014.

Pátek 

Opět nás hned časně z rána čeká prezence týmů v čase od 7:30 do 8:15. Soutěžní den bude zahájen o půl deváté ráno. V devět hodin brněnského času to všechno vypukne. Od devíti do čtvrt na jedenáct se předvede prvních pět týmů. Každý z nich bude mít 15 minut, aby ukázal své dovednosti a přesvědčil porotu.

První přestávka bude mezi pátým a šestým týmem přibližně deset minut. V 10:25 začne druhé pásmo, tentokrát čtveřice týmů. Ti budou prezentovat až do oběda, který je naplánovaný na dobu od půl dvanácté do 12:10.

Deset minut po dvanácté už budou na řadě další čtyři týmy, ty budou prezentovat do 13:10. Opět následuje desetiminutová přestávka.

Poslední čtveřice bude předvádět své dovednosti v čase od 13:20 do 14:20. Přibližně ve 14:45 se dovíte výsledky soutěže, kdy si vítězové převezmou úžasné ceny za svou práci.

Harmonogram, fotky a další informace o finále můžete zároveň sledovat na našich FB stránkách, kde jsme pro vás vytvořili i Událost, ke které se můžete přidat. 

S sebou na finále si rozhodně nezapomeňte vzít notebooky a váš videomedailonek. Povolený doping je vzájemná podpora v týmu, neutuchající dobrá nálada a hecování se k těm nejlepším výkonům. 

Těšíme se, na viděnou na finále.