Bájná Atlantida v Karlovarském kraji

15.04.2014 | Michal Freigang | Soutěžní kola

Palčivá otázka Co s milionem dolarů? zazněla 15. dubna v Karlových Varech na OA a VOŠ cestovního ruchu velmi často. Úvahy o magnetické rezonanci a nebo bájné Atlantidě zajistily zábavné dopoledne porotcům i soutěžícím.

V Karlovarském kraji, zdá se, je mnoho studentů, kteří myslí ekonomicky a rozhodli se prezentovat svůj názor v krajském kole Prezentiády 2014. Od nápadů jak podpořit charitu jsme se dostali až k tématu proč si nepořídit osm magnetických rezonancí. Na otázku poroty, na co mi bude osm rezonancí doma, zazněla vážně myšlená odpověď: "Není nic lepšího, než se doma s přáteli položit do magnetické rezonance, nechat se vyšetřit a pěkně si u toho popovídat." Ani o další skvělé a originální nápady nebyla nouze, s jedním týmem bychom se dokonce mohli vydat pátrat po bájné Atlantidě.

Po závěrečném zápolení se sčítáním bodů, poradě poroty a po zpětné vazbě odborníků studentům, přišlo na řadu vyhlášení výsledků, ze kterého vítězně vyšel tým „Ne tak svatá trojice“.

A jaké bylo další pořadí týmů? 

1. místo: „Ne tak svatá trojice“ (Gymnázium a OA Chodov) ve složení: Miroslav Novák, Pavel Krejča, Ivan Režný

2. místo: „Pokludovci“ (Gymnázium a OA Chodov) ve složení: Roman Jánský, Monika Lhotková, Jan Pelech

3. místo: „MGŠ“ (VOŠ a SPŠ dopravní Masná) ve složení: Georgy Gerasimchuk, Michala Kolářová, Šárka Horáčková

4. místo: „Želvá“ (Gymnázium a OA Chodov) ve složení: Vojtěch Kříž, Kristýna Antalová, Kateřina Rodová

Galerie.
Galerie na facebooku. 

 

 

1. místo Ne tak svatá trojice (Gymnázium a střední odborná škola Chodov, Chodov) ve složení: Miroslav Novák, Pavel Krejča, Ivan Režný
2. místo Pokludovci (Gymnázium a střední odborná škola Chodov, Chodov) ve složení: Roman Jánský, Monika Lhotková, Jan Pelech
3. místo MGŠ (VOŠ a SPŠ dopravní, Praha 1) ve složení: Georgy Gerasimchuk, Michala Kolářová, Šárka Horáčká