Výsledky nominačního kola vystoupily z řady

07.04.2014 | Eva Pětvalská | Ostatní

Časomíra se dopočítala k cíli a vy se konečně můžete podívat, jak jste dopadli. Na letošní Prezentiádu se přihlásilo více než dvě stovky týmů což znamená, že vystoupit z řady se rozhodlo přes 600 soutěžících. To s sebou však nese obrovskou konkurenci a s některými týmy se rozloučíme již po nominačním kole.

Jako každá soutěž i Prezentiáda má své vítěze i poražené. Do každého krajského kola se vejde jen 12 nejlepších týmů a tak jsme museli v nominačním kole některé soutěžní prezentace vyřadit. Jak se umístil váš tým, se dozvíte na stránce Výsledky

Během dnešního večera obdrží všechny vítězné týmy email, kde najdou informace o tom, co je v blízké době čeká a na co se připravit. Nepostupujícím týmům bude taktéž zaslán email, ve kterém najdou feedback a další informace.

Pokud nejste mezi vítěznými týmy, nevěšte hlavu. Podle pravidel soutěže můžeme těm z vás, kteří nepostoupili do svého krajského kola umožnit účast v kraji, kde je postupujících týmů méně. Pokud chcete tuto možnost využít, neváhejte ani minutu. V tomto případě totiž platí pravidlo rychlejšího týmu. V emailu najdete výběr krajů, kam se můžete přihlásit. Za svůj tým určete jednoho člena, který pošle žádost na adresu info@scg.cz. O tom, který kraj je už zaplněn, budeme postupně informovat na našem Facebooku. 

Vítězům gratulujeme a přejeme hodně sil při prezentování na krajských kolech.