Víte co s milionem dolarů? Studujte na ESF!

29.03.2014 | Adéla Šrutová | Partneři

Ekonomicko-správní fakulta Masarykovy univerzity si zakládá na tom, aby se její studenti naučili nejen vytvářet, ale také prezentovat vlastní názory. I proto se letos stala spolupořadatelem Prezentiády. Mezi tématy letošního ročníku zároveň naleznete témata, která se buď přímo dotýkají vysokých škol, anebo se snaží ve studentech probudit ono ekonomické svědomí. Otázka tedy zní, co byste VY udělali s milionem dolarů? 

Pro lepší utvoření názoru a pochopení všech perspektiv určitě přijde vhod studium na vysoké škole. Zjistit, jak fungují finanční trhy a investice, ale třeba taky jak s penězi nakládat v neziskových organizacích. Ekonomicko-správní fakulta MU nabízí širokou škálu studijního zaměření a třeba vás právě letošní Prezentiáda ke studiu ekonomie motivuje.

V bakalářském stupni studia na ESF MU můžete studovat například následující obory: Podniková ekonomika a management, Hospodářská politika, Regionální rozvoj a cestovní ruch, Veřejná ekonomika a práva, Finance, Ekonomie anebo se můžete vrhnout na mezifakultní studium a věnovat se třeba Hospodářské politice a mezinárodním vztahům nebo Francouzskému jazyku pro hospodářskou a administrativní činnost.

 

Výběr je opravdu široký, tak na to nezapomeňte a pro jakékoli informace kdykoli navštivte stránky www.studujnaesf.cz