Prodlužujeme uzávěrku – šanci máte do příštího pátku

24.03.2014 | Eva Pětvalská | Organizace

Máme pro vás dobré zprávy – posunuli jsme deadline přihlášek Prezentiády 2014. Jelikož jsou si organizátoři vědomi toho, že jsou základoškoláci i středoškoláci denně zahlcení školními povinnostmi a učením, rozhodli se uzávěrku prodloužit až do 4. dubna 2014. Takže pokud pracujete ve dne v noci na svých prezentacích, můžete trochu zvolnit tempo. Ale jestli jste ještě nezačali, tak teď je ta správná příležitost pořádně máknout a pustit se do práce.

Pořadatelé soutěže si prošli studentskými léty stejně jako vy a ačkoliv na ně vzpomínají v dobrém, pamatují si to množství úkolů, referátů, učení a jiných povinností, které student během týdne musí zvládnout. Proto vám dáváme ještě pár dní navíc, abyste mohli své prezentace překontrolovat a doladit. Ti z vás, kteří opravdu milují adrenalin a nejlepší výkony podávají při časové tísni, mají před sebou pořádnou výzvu a mohou se do práce pustit hned teď. My se vám pokusíme zpříjemnit pracovní tempo našimi Tipy a triky pro úspěšné prezentování, proto nezapomínejte pravidelně sledovat naše webové stránky a Facebook

„Čas je nedocenitelný a vždy je ho nedostatek, proto jsme se rozhodli vám jej trochu dopřát. Věřím, že týden navíc, který jste na přípravu dostali, využijete naplno. Můžete si svůj výstup například zkusit před svými spolužáky - na krajském turnaji již budete více sebejistí a navíc získáte drahocennou zpětnou vazbu. Vystupte z řady a ukažte, že umíte prezentovat,“ dodává koordinátor Prezentiády Jiří Kazda.  

Určitě nezapomeňte zkontrolovat, zda vaše prezentace vyhovuje pravidlům, obsahuje první a poslední slide podle našeho vzoru, nepřesáhla danou velikost a je ve správném formátu. Ještě jednou připomínáme, že uzávěrka přihlášek končí až v pátek 4. dubna 2014.  

Nezbývá než popřát hodně inspirativních podnětů a aby vás štěstí provázelo až do finále soutěže!