Vítězové s prázdnou neodejdou, čekají na ně tablety a chytré telefony

06.03.2014 | Eva Pětvalská | Partneři

Vystup z řady a vybojuj si ty nejlepší ceny pro svůj tým. Na finalisty čekají ceny v hodnotě několika desítek tisíc korun a pro každého soutěžícího je připravená malá odměna. Tablety, chytré telefony, vstup do adrenalinového parku, nebo třeba prezentační workshopy jsou bezpochyby lákavou motivací. 

Na všechny účastníky krajských kol čeká časopis o moderních technologiích Extra PC, včetně DVD, vítězové si odnesou minibible Microsoft Office. Finalisté se mohou těšit na časopis Příroda, lifestylový magazín o přírodě, nebo taky audio knihy a knihy Managment a Marketing od Empresa Media.

Hlavními cenami na finále pak jsou certifikáty na půlroční předplatné časopisu Extra PC, prezentační workshopy od Masarykovy Univerzity nebo trička, bundy, čepice a klávesnice od firmy BOXED. Ty nejlepší týmy se mohou těšit na vstup do adrenalinového parku, chytré telefony od firmy Huawei a tablety od firmy Lenovo. Připravenou máme i speciální cenu pro nejlépe prezentujícího účastníka finále, který dostane chytrý telefon od Huawei. 

Vystup z řady, seber odvahu a přihlas sebe a svůj tým na našich webových stránkách, čas máš do 28. března 2014.