Po Prezentiádě přicházejí pIšQworky. Už pošesté!

01.10.2013 | Lenka Purteková | Ostatní

Prezentiáda už zná pět měsíců své vítěze, prázdniny už jsou měsíc za námi a soutěživí nadšenci vymýšlí, co by ve školních lavicích vyvedli. A právě pro ně tu je další mistroství škol, tentokrát v oblíbené logické hře pIšQworky 2013! 

Zatímco na jaře středoškoláci zápolí v prezentačních dovednostech, na podzim si sdružení Student Cyber Games pro hráče připravilo soutěž jiného ražení. Tentokrát stačí jen tužka, papír a trocha strategie. Již pošesté přicházejí pIšQworky, mistrovství škol v oblíbené studentské hře, kterého se loni zúčastnilo na 27 000 studentů z více než pěti set škol!

Co je k účasti potřeba? Být středoškolákem, žákem nižšího gymnázia nebo 8. či 9. třídy ZŠ, mít bojovného ducha a chuť soutěžit. Potom už jen stačí sestavit pětičlenný tým, přihlásit se na pIšQworkovém webu a vrhnout se do bojů křížků a koleček po hlavě. Uzávěrka přihlášek je již 18. října 2013.

"pIšQworky jsou nejen o teoretických základech, ale také o psychické stránce. Tým se silnějšími nervy vyhrává," říká o mistrovství dvojnásobný vítěz Lukáš Tomeš. A že je co vyhrávat! Na ty nejlepší v oblastních i krajských kolech čekají zajímavé ceny, na vítěze celé soutěže potom den v adrenalinovém parku Yellow Point v Krkonoších. A to už za pokus stojí!

Více informací naleznete na www.pisqworky.cz.

XO jsou všude. Buďte XO s námi!