Pleasure industries potěšilo porotce a postoupilo na Grandfinále!

20.04.2017 | Jan Pokorný | Soutěžní kola

V Pardubicích se dnes na Gymnáziu Mozartova sešlo 12 týmů ze všech koutů Pardubického kraje. Ptáte se proč? Protože se zde konalo krajské kolo středních škol Prezentiády. V loňském roce byl Pardubický kraj vůbec nejúspěšnější. Koho porotci poslali do finále, aby i letos toto prvenství pro tento kraj vybojoval?

V téměř mrazivém čtvrtečním ránu bylo na pardubickém Gymnáziu Mozartova očekáváno dvanáct týmů, které se pečlivě připravovaly na předvedení své prezentace na téma Láska, sex a něžnosti či Nejužitečnější vynález. 

Vše začalo okolo deváté hodiny. Všichni týmy již byly odbaveny prezencí, obdržely minerální vodu Ondrášovka, propisku a perník od města Pardubice. V prvním prezentačním bloku se prezentace zaměřovaly spíše na téma nejužitečnějšího vynálezu. Slyšeli jsme o autech, rtěnkách, zipech a mnoha dalších věcech. Po krátké přestávce následovaly týmy, které se zaměřily spíše na naše druhé téma ,,Láska, sex a něžnosti". Slyšeli jsme o běžném průběhu vztahu, ale také o revoluční novince, Mláskatoru 3000 či o pornografii v našich životech.

Po prezentací všech dvanácti týmů začal pro porotce nelehký úkol. Dva týmy měly stejně bodů! A co víc, na prvních místech! Nezbývalo tak nic jiného, než aby se porotci v soukromí šli poradit, jaký tým do Grandfinále pošlou. Po dlouhém rozhodování bylo jasno, na finále se podívá tým Pleasure industries. A kdo ví, třeba si svůj revoluční Mlaskátor 3000 vezmou s sebou. 

Aktuálně vám přinášíme krátký rozhovor s našimi finalisti: 

V čem si myslíte, že jste byli lepší než soupeři?

 

  • Při výstupu jsme byli plní energie a jak řekla porota,měli jsme ten správný drive.

 

A taky správný produkt ne?

 

  • Zkrátka teleshoppingová prezentace o multifunkčním vibrátoru je jen jedna za život.

 

Jaké téma byste si přáli na finále?

  • Lepší téma než Láska, sex a něžnosti už snad ani vymyslet nemůžete (smích).

 

1. Místo: Pleasure industries (Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083) ve složení: Martin Půlpán a David Fiedler

2. Místo: DoiX (Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083) ve složení: Radek Horáček, Matěj Prokop a Jan Daněk

3. Místo: Árjové (Gymnázium, Pardubice, Dašická 1083) ve složení: Petr Kučera, Jan Malíř a Renáta Nováková

Fotogalerie na Facebooku