Finále třetího ročníku Prezentiády už v pátek - Praha 27.4.2012

23.04.2012 | Zdeněk Záhora | Organizace

Probojovali jste se do finále? Víte co vás čeká? Patnáct nabušených týmů předvede co dokáží studenti, pokud jim je dán prostor pro sebevyjádření. Letošní téma je "Zkouška dospělosti". Kdy, kde, kam, jak a proč?

 

Kde bude finále?

Finále proběhne v prostorách spolupořadatele soutěže - Vysoké školy ekonomie a managementu (VŠEM). Adresa školy je Nárožní 2600/9a, 158 00 - Praha 5 - viz mapka. Cestu si naplánujte dopředu podle mapy! V budově VŠEM už vás budou čekat směrovky a navigace do místnosti v prním patře (101 a 102), kde proběhne finále. Na konci článku přikládáme drobný popis trasy.

 

Kdy to všechno propukne?

Na finále doražte s předstihem, ať nemáte problémy s dopravou a hledáním správné místnosti. Prezence týmů probíhá od 8:30! Začátek finále je stanoven na 9:00. Níže můžete mrknout na další součásti harmonogramu:

 

  •   8:30 -   9:00 prezence týmů
  •   9:00 - začátek
  •   9:00 -   9:30 uvítání (moder., vedoucí soutěže, VŠEM, Boxed)
  •   9:30 -   9:45 rozlosování
  •   9:45 - 11:00 první blok prezentací
  • 11:00 - 11:15 přestávka
  • 11:15 - 12:30 druhý blok prezentací
  • 12:30 - 13:10 přestávka s prohlídkou VŠEM
  • 13:10 - 14:25 třetí blok prezentací
  • 14:25 - 14:45 vyhodnocení
  • 14:45 - 15:15 vyhlášení
  • 15:15 - konec

 

Co se bude prezentovat?

Patnáct postupujících týmů (po jednom z každého kraje a jeden tým na Divokou kartu VŠEM) bude prezentovat na téma "Zkouška dospělosti". Prezentaci si přineste na USB paměti či na jiném médiu přímo na finále. Nezapomeňte se předem přesvědčit, že vše funguje jak má, udělejte kopii na DVD a exportujte prezentaci do více formátů - .ppt, .pptx, .pdf... apod. Na finále je DOPORUČENO využít online služby Prezi, která poskytuje jednoduché, intuitivní a zároveň efektivní nástroje pro tvorbu prezentace. Prezi se také často používá na vysokých školách a na akademických konferencích. Pokud použijete Prezi, doporučujeme vzít na finále i offline verzi.

Prezentace na finále NENÍ omezena velikostí a MUSÍ obsahovat první a poslední slide. V propozicích naleznete slide jak pro standardní PowerPoint, tak pro Prezi.

Jak se bude prezentovat?

Na finále bude možnost využít dataprojektor VŠEM - standardizovaný.

 

Co si vzít s sebou na finále?

Na finále už neplatíte startovné, vezměte si sebou ale občerstvení a dostatek tekutin, ať nehladovíte. Pohodlné a společenské oblečení je samozřejostí. 

 

Kdo bude součástí poroty?

VŠEM - Lucie Čunderlíková - prorektorka pro strategii a rozvoj
BenQ - Karel Kos - obchodní zástupce
SCIO - Bohumil Kartous - šéfredaktor Učitelského zpravodaje, Ladislava Souralová - marketing pro střední školy
Boxed - Radek Švehla - obchodní manažer
SCG - Richard Malovič - předseda, Barbora Štefánová - vedoucí soutěže Prezentiáda 2012 

 

Těšíme se na vás na finále a na finální souboj těch nejlepších prezentátorů!
Organizační tým Prezentiády 2012


Popis cesty

Z hlavního nádraží:

Doporučujeme využít autobusové zastávky Nárožní jakožto cílové stanice. Je možných několik tras, doporučujeme vyhledávání přes idos.cz v návaznosti na to, kterým spojem se do Prahy dostanete. Je nutné vždy minimálně jednou přestoupit. V praxi je nejjednodušší trasa přes Motol. Tam se dostanete tramvají č. 9. Odtud autobusovou linkou 174 na zastávku Nárožní.

 

Z Florence:

Doporučujeme využít autobusové zastávky Nárožní jakožto cílové stanice. Opět je možných několik tras, vyhlejte trasu přes idos.cz v návaznosti na to, kterým spojem se do Prahy dostanete. Je nutné vždy minimálně jednou přestoupit. V praxi nejjednodušší je trasa metra "B" přes Nové Butovice, či přes Luka. Ať vystoupíte na té či oné zastávce, snažíte se přestoupit na autobusovou linku 174, po které se dostanete na zastávku Nárožní.

Zde přikládáme mapku pokud využijete metro:

mapka na finale

Ptejte se

Máte-li nějaké dotazy, napište nám na info@scg.cz.