Havlíčkův Brod městem snů

21.04.2017 | Adam Mrákava | Soutěžní kola

Havlíčkův Brod se stal svědkem nevídané události, střetly se zde dva týmy stejného jména. Jak to nakonec dopadlo se dozvíte v následujícím článku.

Zdejší průmyslovka dnes viděla opravdu dobře odvedené prezentace. Celkem se předvedlo 9 šikovných týmů, ve kterých byl rovnoměrně zastoupen jak Nejpřínosnější vynález s tunou nových zajímavých informací, tak i Láska, sex a něžnosti s řadou srovnání a zajímavých průzkumů. 

Ihned po úvodní prezentaci, která začala v 9:30, jsme si pozvali první tým Eďáciii, jehož trio sexuologů nám povědělo, jak se chovat k ženám, pokud u nich chceme zabodovat. Poté jsme měli možnost zhlédnout tři prezentace zabývající se nejpřínosnějšími vynálezi, vyslechli jsme si návrhy od písma až po zápalky. Po těchto prezentacích již nastoupil vítězný tým DREAM Team, který nám předvedl, jak vypadá nádherný projev, báječný výstup, který ještě okořenil scénkou, a nakonec nám představil pěkný návrh svého vlastního projektu se jménem "Nikdy nejsi sám". Následně se nám předvedl tým, který se probojoval na druhé místo. Tento tým nás mile překvapil, když nám rozdal propisky s vlastním potiskem a ještě zajímavostmi o nich. Prezentační blok uzavřel tým, který se ve finále umístil na bramborovém místě. 

Celý turnaj se nám podařilo ukončit před 12 hodinou a dokonce bez přestavky. To chce potlesk!

 

Pořadí týmů:

1. místo: DREAM Team (VOŠ a SPŠ Žďár n. Sázavou) - Michaela Heralová, Lenka Kocourková, Radka Křížová

2. místo: Nikča a Lukáš (OA Pelhřimov) - Lukáš Kahoun, Nikol Kubátová

3. místo: Eďáciii (SOŠ NMnM) - Tomáš Volf, David Šrubař, Dominik Havlík

 

 Fotogalerie na Facebooku